جراحی تعویض کامل مفصل هیپ یکی از موفقترین روشهای جراحی در ارتوپدی است. این نتیجه با انجام مطالعات کلینیکی متعدد طی مدت زمان حداقل 10 سال بدست آمده است که نشان دهنده میزان موفقیت بیش از 90% میباشد.
متأسفانه بیشتر مطالعات انجام شده آنقدر وسیع نبودهاند که فاکتورهای مؤثر بر موفقیت این جراحی را در مدت زمان طولانیتری مورد بررسی قرار دهند. به طور کلی پارامترهای مختلفی میتوانند در موفقیت بلند مدت تعویض مفصل هیپ مؤثر باشند.
اخیراً با انجام مطالعهای 25 ساله نشان داده شده است که میزان موفقیت جراحی تعویض مفصل هیپ در موارد بدون جراحی مجدد، بدون ترمیم یا برداشتن ایمپلنت به هر دلیلی و بدون ترمیم یا برداشتن ایمپلنت به دلیل شُل شدن آن به ترتیب برابر با 5/77 درصد، 9/80 درصد و 5/86 درصد میباشد. میزان موفقیت جراحی در موارد بدون ترمیم (طی 25 سال) حدود 7/68 درصد برای بیماران کمتر از 40 سال و حدود 100 درصد برای افراد بالای 80 سال میباشد. همچنین طبق نتایج، نیاز به جراحی مجدد به دلیل شُل شدن ایمپلنت در مردان دو برابر خانمها گزارش شده است. سن و جنسیت میتواند احتمال موفقیت جراحی تعویض مفصل هیپ را در بلند مدت تحت تأثیر قرار دهد.