تهران، سعادت آباد، میدان کاج، سرو غربی، نرسیده به چهارراه شهرداری، پلاک 45​​​​​​​ طبقه دوم

En
Ar

|​​​​​​​

تماس با ما

تق تق کردن مفصل هیپ چگونه درمان می‌شود؟

آیا تق تق کردن مفصل هیپ با درد همراه است و به درمان نیاز دارد؟

تق تق کردن مفصل هیپ یا سندرم هیپ صدادار، با ایجاد صدا در مفصل هیپ یا پریدن ناگهانی آن همراه است. به طوری که می‌توان صدای تق تق کردن مفصل هیپ را شنید یا پریدن آن را دید. این مشکل معمولاً بدون درد است. ولی افرادی که در اثر تق تق کردن مفصل هیپ دچار درد شوند می‌توانند به کمک روش‌های درمانی مختلف و بدون نیاز به جراحی، درد را کنترل کنند. در صورتی که این درمان‌ها مؤثر واقع نشوند می‌توان از روش‌های جراحی مختلف نیز بهره برد.

درمان تق تق کردن مفصل هیپ بدون نیاز به جراحی

  • استراحت کردن: افرادی که دچار این مشکل هستند نباید حرکاتی که موجب تق تق کردن مفصل هیپ می‌شود را انجام دهند. با استراحت کردن می‌توان التهاب مفصل و آسیب دیدگی تاندون، عضله و کیسه بورس را ترمیم کرد.
  • مصرف داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی NSAIDs و مهارکننده انتخابی COX-2: مصرف این داروها در یک بازه زمانی محدود، التهاب و درد در مفصل هیپ را کاهش می‌دهد.
  • فیزیوتراپی: یک فیزیوتراپ ماهر می‌تواند به رفع کشش و ترمیم ماهیچه و تاندون‌ها کمک کند. فیزیوتراپی در درمان مفصل هیپ صدادار داخلی و خارجی مؤثر است.
  • تزریق استروئید: اگر درد ناشی از تق تق کردن مفصل هیپ، فعالیت‌های روزانه فرد را مختل کند، تزریق استروئید انجام می‌شود.

درمان تق تق کردن مفصل هیپ به کمک جراحی

برای انتخاب عمل جراحی مناسب، علت تق تق کردن مفصل هیپ در نظر گرفته می‌شود. جراحی‌های مرسوم برای درمان این مشکل عبارتند از:
  • آزادسازی ایلیوتیبیال باند: در این روش برای کاهش کشش و جلوگیری از تق تق کردن مفصل هیپ، طول ایلیوتیبیال باند افزایش می‌یابد. این روش برای افرادی که از سندرم هیپ صدادار خارجی رنج می‌برند، مناسب است.
  • آزادسازی تاندون ایلیوپسواس: این روش به افرادی که از سندرم هیپ صدادار داخلی رنج می‌برند، پیشنهاد می‌شود. این جراحی با افزایش طول تاندون ایلیوپسواس، تق تق کردن مفصل هیپ را درمان می‌کند.
  • دبریدمان مفصل هیپ به کمک آرتروسکوپی: در این روش، پزشک با ایجاد یک برش در حفره مفصل هیپ، تکه‌های خرد شده و آسیب دیده را خارج می‌کند. این نوع درمان برای افرادی که دچار تق تق کردن مفصل هیپ از نوع اینترا آرتیکولار هستند، مناسب است.
برای مشاهده خدمات دکتر افشین طاهری اعظم متخصص ارتوپدی، جراح هیپ و لگن، روی لینک آن کلیک کنید. همچنین برای دریافت اطلاعات تماس و تعیین وقت قبلی می‌توانید روی "تماس با ما" کلیک کنید.
۵
از ۵
۲۹ مشارکت کننده

نوشته‌های ویژه

آخرین نوشته‌ها