تهران، سعادت آباد، میدان کاج، سرو غربی، نرسیده به چهارراه شهرداری، پلاک 45​​​​​​​ طبقه دوم

En
Ar

|​​​​​​​

تماس با ما

چه بیماری‌هایی باعث بروز زانو درد می‌شوند؟

زانو درد در چه افرادی مشاهده می‌شود؟

زانو درد یک مشکل متداول است که در تمامی سنین رخ می‌دهد. زانو درد ممکن است در اثر حادثه‌ای مانند پارگی رباط یا غضروف اتفاق بیفتد. بیماری‌هایی مانند آرتروز، نقرس و بیماری‌های عفونی نیز می‌توانند باعث زانو درد شوند. در اینجا به برخی از بیماری‌هایی که باعث بروز زانو درد می‌شوند، اشاره کرده‌ایم.

بیماری اسگود شلاتر

این بیماری در جوانی، زمانی که هنوز استخوان‌ها و دیگر بخش‌های زانو در حال تغییر هستند، ایجاد می‌شود. این بیماری می‌تواند سبب ورم دردناک در زیر زانو شود. یعنی تورم در محلی که یک تاندون از کشکک زانو به ساق پا متصل می‌شود.

استئوآرتریت

استئوآرتریت یا آرتروز نوعی آرتریت سایشی است. این بیماری علت اصلی زانو درد در افراد بالای ۵۰ سال است. در اثر استئوآرتریت وقتی در حال فعالیت هستید، در مفصل زانو احساس درد یا تورم را تجربه می‌کنید.

آرتریت روماتوئید (روماتیسم)

این بیماری نوعی آرتریت است که تمام مفاصل بدن را درگیر می‌کند که مفصل زانو نیز یکی از آن‌هاست.

تاندونیت پاتلا

این بیماری به معنی التهاب در تاندونی است که کشکک زانو را به استخوان ساق متصل می‌کند. تاندون‌ها، بافت‌هایی هستند که مانند طنابی محکم، ماهیچه‌ها را به استخوان وصل می‌کنند. در اثر ورزش زیاد ممکن است این تاندون‌ها ملتهب یا دردناک شوند.

بورسیت

بورس‌ها کیسه‌هایی هستند که مقدار کمی مایع بین مفصلی را در خود نگه داشته و در زیر پوست و روی مفصل قرار می‌گیرند. بورس از اصطکاک میان استخوان‌ها جلوگیری می‌کند. در اثر تروما، عفونت یا رسوبات بلوری، بورس‌های مختلف زانو ملتهب می‌شوند.

سندرم پاتلا فمورال و نرمی غضروف کشکک زانو

این دو بیماری بیانگر حرکت نامناسب کشکک زانو هستند. این بیماری‌ها سبب زانو درد و خم شدن زانو می‌شوند. یعنی زانو به طور ناگهانی نمی‌تواند وزن بدن را تحمل کند. توجه کنید که این مشکل در اثر جراحت و ضربه ایجاد نمی‌شود.

سندرم ایلیوتیبیال باند

ایلیوتیبیال باند از قسمت خارجی استخوان لگن تا زانو کشیده شده است. در اثر سندرم ایلیوتیبیال باند، این باند عضلانی سفت شده و به طرف بخش خارجی ران کشیده می‌شود. برای مشاهده خدمات دکتر افشین طاهری اعظم متخصص ارتوپدی، جراح هیپ و لگن، روی لینک آن کلیک کنید. همچنین برای دریافت اطلاعات تماس و تعیین وقت قبلی می‌توانید روی "تماس با ما" کلیک کنید.
۵
از ۵
۲۷ مشارکت کننده

نوشته‌های ویژه

آخرین نوشته‌ها